Bijna weg - Reisverslag uit Broekhuizen, Nederland van ikinindia - WaarBenJij.nu Bijna weg - Reisverslag uit Broekhuizen, Nederland van ikinindia - WaarBenJij.nu

Bijna weg

Blijf op de hoogte en volg

07 Oktober 2007 | Nederland, Broekhuizen

Ojawel....ik ga bijna naar India, komende dinsdag om precies te zijn. Ik dacht jullie willen vast SUPER GRAAG weten wat ik daar doe enzo en dus maak ik maar weer een site, waarvan ik overigens niet weet hoe vaak ik hem kan bijhouden maar goed, het begin is er he :). En omdat ik graag wil dat jullie me niet vergeten heb ik de vrijheid genomen om mezelf op te dringen door jullie email adressen maar vast op de mailinglist te zetten haha (ik heb de lijst van mn vorige weblog overgenomen, maar als je er wil afwil, wat ik me niet kan voorstellen, dan laat maar weten hoor oh en als je erbij wilt dan kan je dat natuurlijk zelf doen :D )

Nou effe ter zake komen dan maar. Lekkerrr effectieve week gehad: maandag geboekt, woensdag HELE dag in de rij gestaan voor een visum :doubt: (dinsdag was de ambassade dicht ivm met geboortedag Ghandi), donderdag kamer onderverhuurd en afgestudeerd :D :D en hierna gechillllled natuurlijk. En nu dinsdag vertrek ik dus...
Ik ben benieuwd!! So tot de volgende keer maar weer he zou ik zeggen :D

• 07 Oktober 2007 - 20:25

Joanne:

Nou ik drukte dus te snel op enter... haha

maar we gaan je berichtjes weer proberen te lezen, tot zo ver ik daar tijd voor heb natuurlijk!

groetjes joanne

• 08 Oktober 2007 - 17:38

Anniek:

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ paultje superveel succes gewenst! Ik heb alle vertrouwen in je. Ben benieuwd naar je ervaringen (stiekem wil ik ook naar india haha). Ik hou je site in de gaten meid!
    SUCCESSSSSSSSSSSSSSSSSS
    x Ann

• 09 Oktober 2007 - 08:27

Lotje:

heee paula,
    super veel plezier daaro! maar dat komt wel goed, lijkt me! en ik verwacht een bericht per maand :P dat moet lukken :)
    xxxxxxxxxx

• 09 Oktober 2007 - 14:22

Ell:

Heej Paula,
    pfff zit ik hier in mistig Utrecht te koekeloere en jij lekker warrum in India, geniet en post vooral wat berichtjes! Dan hebben wij tenminste ook wat om over te praten..;)

• 09 Oktober 2007 - 15:00

Maarten:

fijne Leif Erikson dag toe gewenst

• 09 Oktober 2007 - 17:28

Johan:

ow we hebben helemaal geen afscheid kunnen nemen!!! :'-(

• 09 Oktober 2007 - 22:48

Flensbourgh City:

OOO jaaa INDIAAAA! mediteren in een gebergte met wierook, boeddha EN kale mannen in gewaden! (DAT MOET TOCH KUNNEN!?:P)

OOO ik wens je veel plezier en een mooie strijd VOOR DE VROUW! Beter werk is er niet!!!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!

• 10 Oktober 2007 - 09:48

Johan:

Hallo waar blijven die updates??!!? ;)

• 10 Oktober 2007 - 10:32

Nicole:

heehee Paula!

jaja, belde gisteren een beetje laat (gigh), maar heeeel veel succes in India. Hoop dat je af en toe een computer tot je beschikking hebt, zodat wij in ons kikkerlandje wat mee kunnen krijgen van jou exotische avonturen!

Succes in ieder geval!

doei!

• 11 Oktober 2007 - 11:35

Marieke:

Hey Paula!!

En al veilig aangekomen??
    (Iemand al iets gehoord??) Ben benieuwd!!

laat maar een keertje weten hoe het daar met je is Paultje!! have fun....werk ze en geniet!!

Kuzzzz

• 11 Oktober 2007 - 12:45

Mam:

Paula is veilig aangekomen!!
    mam.