Gelukt
11 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam
Hee jawel ik ben er hoor. Alles is gelukt (tot nu toe). Duurde wel zo'n 30 uur, maar goed nu ben ik er ook echt. Even een reisbeschrijving: eerst bracht mijn vader me weg naar het station, daar kwam ik iemand tegen die ik al heel lang niet meer had gezien, dat was wel grappig, kon ik lekker met hem chatten tot eindhoven. Ik ging dus met de trein naar Schiphol en vanaf daar met het vliegtuig naar Londen. Daar moest ik dus vet lang wachten. Trouwens eigenlijk bestaat reizen sowieso voor een groot deel uit wachten. Wachten op de trein, wachten tot de trein op de eindbestemming is, wachten op het vliegveld, voor de douane, op het andere vliegtuig, wachten tot het vliegtuig er is, wachten op de bagage etc ect. Nou maar goed. Ik kwam dus uiteindelijk in Delhi aan en daar nam ik en taxi naar een busstation, welke tot mijn verbazing 3 kwartier rijden bleek te zijn. Niet echt logisch he. Het is trouwens 26 graden, uberwarm, maar het is dan ook in de woestijn he, echt iets voor mij als supersuperzonaanbidder haha :doubt: . na een bustocht van 5 uur door Delhi en de woestijn kwam ik in Jaipur aan, waar ik werd opgehaald door iemand. Iemand zou m vanaf het kantoor waar ik nu zit komen ophalen en zou daar blijven slapen. Zij stuurde haar chauffeur haha verrassend en die bracht me daar heen. Wonder boven wonder gezien het feit hoe ze hier rijden kwamen we zonder ongelukken aan bij hun huis, dikke hut zeg. Beetje dubbel als je bedenkt wat voor een stage ik hier kom doen maar goed. Zij had ook echt een Chanel tas enzo en veeeel dikkere telefoon dan ik (nou ja ik heb ook wel een krakdingetje he) Daar bleef ik dus slapen. Nou dat ging ook goed natuurlijk, want slapen kan ik wel haha :P Alleen die chick moest om 7 uur weer naar uh ik weet niet wat was het nou accounancy, karate of balletles. Aangezien het hier 4 en half uur later is, voelde het voor mij een beetje alsof het half 3 's nachts was ofzo, beetje matig maar goed. Rest van de dag heb ik gechilled met haar en een vriendin van haar. Oh en ik ben met haar mee geweest naar indiaanse dansles. Zij was echt de oudste en moest met allemaal peuters enzo en die konden het vet beter dan zij whaha :D
En nu ben ik dus op het kantoor en ik moest eigenlijk naar een vergadering, maar ja ik was te laat (chauffeur zijn schuld haha nee eigenlijk mijn eigen, want ik was vergeten op tijd weg te gaan bij de les). Nou weet ik dus niet waar die bijeenkomst is en als ik het wist zou ik er nog niet kunnen komen, tenzij ik me duchtig zou willen laten afzetten. Onderhandelen is nog niet helemaal mijn ding; iedereen ziet het waarschijnlijk meteen voor zich als ik dat moet doen: "uh jaa nou okee uh jakweet niet okee doe maar" Haha nee dat valt nog wel te verbeteren :P . Nou ik hoop dat die chappie hier straks terug komt en dat die me kan zeggen waar het huis is waar ik ga wonen. MMmm. Nou ja we hopen er maar het beste van he haha en anders word ik hier ook gewoon bedelaar ofzo, genoeg voorbeelden van hoe het moet ;)
11 Oktober 2007 - 12:54
Paula:
oh trouwens bedankt voor jullie reacties cool! :D en ik heb trouwens nog geen een foto gemaakt, maar dat ga ik natuurlijk nog wel doen, en dan zal k verder gaan met het jullie opdringen van mijn verhalen hehe ;) -
11 Oktober 2007 - 13:04
Carolien:
Jaa! Zoo ruig. Maar waarom was er geen bushalte bij het vliegveld dan? Of was je eerste taxirit al gelijk een afzetter? hm..
Maar, klinkt goed, die 26 graden. En die dikke hut ook.
Ik ben benieuwd naar je volgende bloggg!!
x clean -
11 Oktober 2007 - 13:40
Marieke:
Haa!!
Leuk wat van je te lezen Paultje!! lekker weertje dusz?? ennuh dik huis!! Sjiek!!
en kom maar op met dat opdringen van verhalen idd!! Kunnen wij wel gebruiken in dit rustige leventje :) Ik zie jou idd nog niet echt zow onderhandelen nee.....mja de keuze tussen afzetten en onderhandelen is makkelijk gemaakt als je het geld niet op je rug hebt groeien!!
je moet nu wel even wijzigen dat je in India zit want je status staat nog steeds op Nederland volges mij!!
hihi
nou tot snel en ik zal je site volgen met die opdringende ;) verhalen van je!!
gr's Marieke -
11 Oktober 2007 - 17:02
AnnXl:
Haha toffe story Paula. Nog maar effe daar en je maakt al heel wat mee. Jij trekt het gewoon aan, het ligt aan je karma ;)
Hou ons op de hoogte! Ben echt benieuwd hoe het je allemaal gaat verlopen daaro in India.
Grtz A. -
11 Oktober 2007 - 18:46
Papmam:
goed idee, zeg, dat bedelen...
En een chauffeur had je de laatste dagen in B ook al! -
11 Oktober 2007 - 20:49
El:
Geweldig, die reisverhalen van je, je treinreisgedoe doet me erg denken aan mijn wekelijkse escapades met de NS... joy..
Goed, terug naar jouw verhaal: gelukkig leef je nog en heb je alweer van alles meegemaakt, dat handelen gaat helemaal goedkomen Paula! Immers, je zal wel moeten handelen anders trekken ze je continu een poot uit ;) (en da wille we nie he)
xxies -
12 Oktober 2007 - 07:32
Marieke:
Heej Paula,
Goed dat je veilig en wel gearriveerd bent!!! Have fun daar en ik zal je verhalen volgen!!!
Groetjes marieke -
12 Oktober 2007 - 13:16
Maarten:
Cool B),
maar uhh, wat doe je daar nou?
oh ja mam vind het bedelen geen goed idee, pap dus wel. En ik denk dat het rendabeler is als je kindjes voor je laat bedelen, nou ja kijk maar wat je er mee doet.
en oh ja: don't do drugs -
12 Oktober 2007 - 13:17
Smiley Check 1 2:
:) B-) -
12 Oktober 2007 - 13:17
Oma En Opa Baas:
Hoi Paula,
Fijn dat je je doel hebt bereikt. Sterkte en succes bij alles wat je te doen staat.
We zullen de ontwikkelingen graag blijven volgen. -
12 Oktober 2007 - 15:03
Johan:
Je kan jezelf altijd nog prostitueren -
12 Oktober 2007 - 17:47
Enileve:
Ik zou dus mannen voor je laten bedelen. OF IS DAT WEER TE HARD -
12 Oktober 2007 - 19:11
Roel:
Goed dat je heel bent aangekomen! aan halve Paula's hebben we ook niks he?
en 26 graden, whaha, echt iets vor jou ;)
Doe ze daar de groeten van mij
Hadet Bra (of zo??)
tRoel -
13 Oktober 2007 - 12:21
Marijke:
haiii man, hhaha wat een verhaal leuk zeg.lijkt het een beetje op het boek??
hmm 26 graden uberwarm?? andere hitte ofzow haha
well ik ga dit weekend weer naar emsterdem, have fun daar in the desert, ik ga je verhalen lezen!! doeii